Укр     Рус     Eng    
    м.Харків, вул. Культури, 8 Сумський ринок        Доставка        Оплата            Гарантії
   Вхід          Реєстрація           Укр     Рус     Eng    
  +38 068 93 63 949
+38 068 93 63 949
Працюємо з 9:00 по 20:00 (Пн-Пт)

Алкоголізм - це захворювання, яким хворіють не тільки люди, хворіє - все суспільство, незалежно від віку і статі. Ця проблема на сьогодні одна з найболючіших. Алкоголізм - це синдром психологічної та фізичної залежності від алкоголю, який виникає при систематичному вживання алкоголю. Пияцтво, що породжує ненависть, злобу до оточуючих, побиття жінок чоловіками, нерозуміння в сім'ї, конфлікти. У свою чергу, п'ють жінки кидають своїх дітей, прирікаючи їх на безталання, тим самим зростає підлітковий алкоголізм. Газети і телебачення рясніють рекламою про лікування алкоголізму різними препаратами, медичні центри, що обіцяють 100% результат, кодування, бабусі і дідусі - цілителі.

Як доповненням до лікування алкоголізму здавна використовують продукти бджільництва. Особливо ефективні продукти бджільництва в комплексі з відварами протиалкогольних трав.

Лікування зборами трав займе від 4х до 6 місяців. Потрібно не забувати, що будь-яке захворювання, яке протікає не 1 рік, не піде за тиждень - дві. Дуже важливо при лікуванні, щоб у хворого був правильний настрій, підтримайте його морально, щоб він не один був зі своєю бідою.

При алкоголізмі широко використовують супер-пилок, маточне молочко, водний екстракт прополісу і мед.

  • приймати по 1 ч.л. супер-пилку 3 рази в день за півгодини до їди при лікуванні абсистентного синдрому у алкоголіків і наркоманів.

  • для людей, що знаходяться в стані сильного алкогольного сп'яніння: дають по 6 чайних ложок меду, через кожні 20 хв. Всього прийняти 18 чайних ложок меду протягом години. Через 2 години лікування продовжити. Процедуру повторити знову. Фруктоза, що міститься в меді, нейтралізує дію алкоголю. А ще в меді міститься калій, який при надходженні в організм з медом зменшує тягу до спиртного. Мед сприяє процесу протверезіння.

  • 4 столові ложки сухого подрібненого збору:

Полин гіркий, трава - 20 г

Золототисячник звичайний - 80 г

Збір залити 0,5 л окропу, варити на слабкому вогні 10 хвилин, настояти годину, процідити і пити по ½ склянки, додаючи за смаком мед. Приймати 3 рази на день за 20 хвилин до їжі при алкоголізмі. Курс лікування 1,5-2 міс. Після 2х тижневої перерви курс повторити.

  • Квіти волоського меду настоюють на меді в співвідношенні 1: 4. Дають хворому алкоголізмом по 1 столовій ложці 3 рази на день.

  • Масло обліпихи має антиоксидантні властивості, позитивно впливає на білковий обмін, підсилює  функцію печінки при алкогольної інтоксикації, тобто виводить з організму алкогольні отрути. 50 г нарізаного свіжого листя обліпихи, 15 розчавлених ягід і 1 столові ложки меду, заливають 1,5 склянками теплої кип'яченої води і настоюють добу в темному місці. Потім віджимають через марлю і п'ють напій холодним.

 

Всі вищевказані бджолопродукти Ви можете замовити на нашому сайті https://pcheloprodukt.com/, а Фітопродукція - замовити в письмовому вигляді із зазначенням захворювання і Ваших побажань в формі зворотного зв'язку, або на e-mail zbut@pchela.com.ua

 

Пам'ятайте: безсистемне самолікування може зашкодити Вашому здоров'ю!