Укр     Рус     Eng    
    м.Харків, вул. Культури, 8 Сумський ринок        Доставка        Оплата            Гарантії
   Вхід          Реєстрація           Укр     Рус     Eng    
  +38 068 93 63 949
+38 068 93 63 949
Працюємо з 9:00 по 20:00 (Пн-Пт)

Про нас

Історія нашої фірми почалася з організації в Харкові обласної контори бджільництва в 1943 році. Було поставлено завдання забезпечити розвиток бджільництва в Харківській області та практичну підготовку для студентів-зоотехніків і ветеринарів.

У кожному районі Харківської області працювали фахівці - бджолярі, зоотехніки, ветеринарні лікарі, які були співробітниками організації. Через власну мережу заготівельних пунктів здійснювалося забезпечення бджолярів області інвентарем, вощиною, вуликами і ветеринарними препаратами, бджолопакетами, а також закуповувалися продукти бджільництва - мед, віск, прополіс і т.д.

До кінця 90-х років ХХ століття «Обласну контору бджільництва» перейменували в Харківбджілопром. Пізніше реорганізовано в ЗАТ «Харківбджілопром», потім в ТОВ «Харківбджілопродукт», потім в ТОВ «Бджілопродукт».

Сьогодні наша компанія працює не тільки з бджолами і бджолярами, але і є носієм традицій виробництва якісної вощини, бджолиного інвентарю та обладнання.

Наш віско-вощинний завод випускає вощину, яка визнана однією з кращих в Україні.

З 2005 року наша фірма займається розробкою і впровадженням передових технологій в області отримання, переробки і зберігання продуктів бджільництва.

Унікальні технології переробки прополісу дозволили створити різні види продукції. Екстракти прополісу на водній і масляній основах, натуральну косметику з прополісом. У комбінації з екстрактами лікарських рослин створені спреї прополісу і біологічно активні добавки. Також створена технологія отримання порошку прополісу і порошків з біологічно активними компонентами прополісу.

Вперше в Україні застосовано технологію консервування медом комбінації продуктів бджільництва і екстрактів лікарських рослин, що забезпечює тривале зберігання без втрати початкових властивостей.

Ми створили новий засіб для миття та дезінфекції посуду, овочів і фруктів, який складається з харчових компонентів. Без використання в складі хімічних ПАВов, барвників, ароматизаторів, стабілізаторів та консервантів.

Продукція випускається під торговими марками - Бджілопродукт, Апімікс, PropolisPlus, BeeEnergy.