Укр     Рус     Eng    
    м.Харків, вул. Культури, 8 Сумський ринок        Доставка        Оплата            Гарантії
   Вхід          Реєстрація           Укр     Рус     Eng    
  +38 068 93 63 949
+38 068 93 63 949
Працюємо з 9:00 по 20:00 (Пн-Пт)

Атеросклероз - це поширене хронічне захворювання. Захворювання судинної стінки (артеріальної), при якому відбувається відкладення в ній жироподобного речовини - холестерину з наступним її затвердінням. Відзначається сімейна схильність до атеросклерозу. Розвитку склеротично змінених судин сприяє малорухливий спосіб життя, надмірне емоційне перенапруження.

Зустрічається найчастіше у чоловіків у віці 50-60 років і у жінок старше 60 років. Інакше атеросклероз називають "старечою хворобою".

 

Основні ознаки:

  • втрата пам'яті
  • стомлюваність
  • безсоння

 

Доведено еффектівновность в лікуванні атеросклерозу бджолопродуктами. Продукти бджільництва покращують склад крові, знижують рівень холестерину, підвищують функцію серця, нормалізують діяльність всіх органів людини, покращують сон, апетит, пам'ять, зір і т. Д.
   

Рекомендації з харчування: Вживайте в їжу продукти з високим рівнем клітковини і низьким вмістом жирів і холестерину. Необхідно виключити з раціону тваринні жири, консерви, яєчний порошок. Для профілактики і лікування атеросклерозу вживайте продукти багаті йодом і вітамінами.

Методика лікування атеросклерозу, як і інших хвороб, проста, але вимагає прискіпливого ставлення до режиму прийому препаратів, а також відмови від куріння і алкоголю на час лікування.

Для лікування атеросклерозу можуть застосовуватися мед, маточне молочко, квітковий пилок і бджолину отруту.

 

Дієта при атеросклерозі.

 

  • Вживання гречаного меду 50 г в день. Розділіть цю дозу на кілька порцій. Протягом 1-2 місяців приймайте до 4х склянок в день "напій": 1 ч. л. меду і 1 ч. л. яблучного оцту на 200-250 г води. Мед і яблучний оцет багаті мікроелементами, вітамінами, а головне, вони кращі постачальники калію, 50% які нам необхідні для внутрішньоклітинних рідин.
  •  
  • Прополісно - часниковий бальзам надає лікувальну дію. Спочатку готується настоянка часнику: 200 г подрібненої часникової маси залити в пляшці з темного скла, 200 мл 96% спирту. Витримати в темному місці 10-12 днів, профільтрувати, додати 50 г меду, 300 мл водного екстракту прополісу, розмішати до повного розчинення меду і витримати ще 2-3 дні. Приймати препарат по 20-30 крапель в 20-30 мл води 3 рази на день за 20-30 хв до їди.
  •  
  • Дієтичний комплекс "Струнка фігура" по 1 ч.л. 1 раз в день приймати 20 днів.
  •  

Всі вищевказані бджолопродукти Ви можете замовити на нашому сайті https://pcheloprodukt.com/, а Фітопродукція - замовити в письмовому вигляді із зазначенням захворювання і Ваших побажань в формі зворотного зв'язку або на e-mail zbut@pchela.com.ua

 

Пам'ятайте: безсистемне самолікування може зашкодити Вашому здоров'ю!