Укр     Рус     Eng    
    м.Харків, вул. Культури, 8 Сумський ринок        Доставка        Оплата            Гарантії
   Вхід          Реєстрація           Укр     Рус     Eng    
  +38 068 93 63 949
+38 068 93 63 949
Працюємо з 9:00 по 20:00 (Пн-Пт)

Хвороба Альцгеймера - це невиліковне дегеративне захворювання центральної нервової системи, що характеризується поступовою втратою розумових здібностей.

Як правило, хвороба починається з малопомітних симптомів, але з плином часу прогресує. Найбільш часто на ранніх стадіях розпізнається розлад короткочасної пам'яті, наприклад, нездатність згадати недавно завчену інформацію. З розвитком хвороби відбувається втрата довготривалої пам'яті, виникають порушення мови і когнітивних функцій, пацієнт втрачає здатність орієнтуватися в обстановці і доглядати за собою.

Хоча в даний момент не існує лікування, яке могло б уповільнити або зупинити дію хвороби Альцгеймера на головний мозок, є препарати, які здатні тимчасово пом'якшити симптоми у деяких пацієнтів.

Для полегшення симптомів і нормалізації стану рекомендуємо дієтичний комплекс Апімікс «Екстра Плюс» приймати 1/3 ч.л.3 рази в день протягом 2-х місяців.

Вищевказані бджолопродукт Ви можете замовити на нашому сайті https://pcheloprodukt.com/, а Фітопродукція - замовити в письмовий вигляді З зазначеним захворювання і Ваших побажань в формі зворотного зв'язку або на e-mail zbut@pchela.com.ua

Пам'ятайте: безсистемних самолікування може зашкодіті Вашому здоров'ю!