Укр     Рус     Eng    
    м.Харків, вул. Культури, 8 Сумський ринок        Доставка        Оплата            Гарантії
   Вхід          Реєстрація           Укр     Рус     Eng    
  +38 068 93 63 949
+38 068 93 63 949
Працюємо з 9:00 по 20:00 (Пн-Пт)

Артрити - запальні захворювання суглобів, викликані з різни причин.

 

Симптоми і течія. Хвороба майже виключно чоловіків середнього віку. Зазвичай рецидивуючий артрит пошкоджує суглоби нижніх кінцівок: стоп, гомілковостопні і колінні. Рідше - дрібні суглоби кисті, променезап'ясткові і ліктьові. Напад артриту часто розвивається вночі, інтенсивність болю наростає дуже швидко, рух в суглобі стає неможливим, шкіра над ним червоніє, на дотик гаряча. Може підвищитися температура тіла.

На сьогодні розроблено багато методик для лікування артритів з різними показниками ефективності, в число яких входить і апітерапія, лікування пчелопродуктами. У чому секрет і чи дійсно допомагає даний метод лікування?

Ще наші предки знали про безцінний складі бджолиної отрути. Він містить цілий ряд мікроелементів і активних компонентів. Речовина має неповторні біологічні властивості, одне з яких - зниження болю. Регенеруючу дію і протизапальний ефект від препарату, часом нітрохи не гірше, ніж від стандартних знеболюючих.

Після потрапляння бджолиної отрути в людський організм, виробляється кортизол. Речовина в комбінації з високою концентрацією пептидів з отрути підвищує захисні функції організму, знижує запалення і запобігає рецидивам. Майже відразу після введення, у людини спадає набряклість суглоба і знижується вираженість больового синдрому, нормалізується кровообіг. Якщо бджолина отрута впливає досить довго, спостерігається і ефект регенерації тканин хряща.

 

Рекомендації з лікування. Велике значення має дієта: виключення алкоголю, зменшення в їжі продуктів, що містять велику кількість пуринових підстав - м'яса, риби і виробів з них.

Мазі на основі бджолиної отрути мають менш виражений ефект ніж бджолині укуси. Однак цей метод також практикують для зниження болю.


Лікування.

  • При порушеннях обміну речовин корисно пити чай з череди. Залити склянкою горілки або спирту 1 ст. л. подрібнених коренів кульбаби, настояти 2 тижні і процідити, Приймати по 30 крапель 3 рази на день до їди протягом 2-3 тижнів.
  •  
  • Застосовувати мазь з бджолиною отрутою.
  •  
  • Чай з яблучним оцтом + мед
  •  

Основна мета апітерапії, як і фізіотерапії при артритах і артрозах - знизити больовий синдром і рухливість ушкодженого суглоба. Домогтися такого результату допомагає не тільки бджолина отрута, але і підмор, мертві комахи (бджоли), яких використовують для приготування розтирань, примочок, відварів і настоянок.

Апітерапія довела свою ефективність в лікуванні артритів. На жаль, за допомогою апітерапії не можна вилікувати артроз. Захворювання на сьогоднішній день залишається невиліковним. Але бджолопродукти підсилюють дію медикаментів і допомагають знизити хворобливість в суглобі.


Всі вищевказані бджолопродукти Ви можете замовити на нашому сайті https://pcheloprodukt.com/, а Фітопродукція - замовити в письмовому вигляді із зазначенням захворювання і Ваших побажань в формі зворотного зв'язку, або на e-mail zbut@pchela.com.ua

 

Пам'ятайте: безсистемне самолікування може зашкодити Вашому здоров'ю!